آویشن کیلویی کاربرد های زیادی در پخت غذا بخصوص قیمه دارد

گیاهان آویشن کیلویی جوان را با فاصله 12 تا 24 اینچ از هم، بسته به نوع خاص، قرار دهید.
ارتفاع گیاهان باید 6 تا 12 اینچ باشد.
در باغ، آویشن را نزدیک کلم یا گوجه فرنگی بکارید.
اگر آویشن را در ظروف پرورش می دهید، رزماری بکارید که شرایط آفتابی را نیز دوست دارد و نیاز آبیاری مشابهی دارد.
رو به رشد
فقط زمانی که خاک کاملا خشک شده باشد، آبیاری عمیق انجام دهید.
گیاهان را در بهار و تابستان مجدداً هرس کنید تا از رشد جلوگیری شود.
اگر زمستان های سردی دارید، به یاد داشته باشید که پس از یخ زدن زمین، به آرامی اطراف گیاهان را مالچ پاشی کنید.
گیاهان سه تا چهار ساله باید تقسیم یا جایگزین شوند زیرا گیاهان مسن تر چوبی هستند و برگ ها طعم کمتری دارند.
می توانید چند قلمه بردارید و آنها را در داخل گلدان نیز بکارید.
نحوه برداشتن قلمه:
یک قلمه سه اینچی را از نوک یک ساقه ببرید، هورمون ریشه زایی را روی قسمت باز شده ساقه بمالید و آن را در ماسه استریل یا ورمیکولیت بکارید. ریشه ها در عرض حدود شش هفته ظاهر می شوند. آن را به یک گلدان کوچک منتقل کنید، اجازه دهید توپ ریشه شکل بگیرد و سپس به یک گلدان بزرگ یا مستقیماً به باغچه خود منتقل کنید.

آویشن
سه نوع رایج آویشن آشپزی عبارتند از:

آویشن فرانسوی یا انگلیسی (متداول ترین)
آویشن لیمویی، برای کمی لیمو
آویشن زیره، برای رایحه ای دلپذیر از زیره سیاه و آویشن
برداشت
آویشن را درست قبل از گلدهی گیاه با بریدن پنج تا شش اینچ بالای رشد برداشت کنید. قسمت های سخت و چوبی را رها کنید.
بهتر است آویشن را صبح بعد از خشک شدن شبنم برداشت کنید. برگ های تمیز را نباید شست، زیرا مقداری از اسانس ها را از بین می برد.
ممکن است دو یا چند محصول در طول فصل جمع آوری شود.
یا، اگر گیاه آویشن خود را مرتب کنید، به رشد خود ادامه می دهد (و همچنین شکل فشرده خود را حفظ می کند). اما همیشه حداقل پنج اینچ از رشد خود را ترک کنید تا گیاه به رشد خود ادامه دهد.
آویشن را هر زمان که ساقدار شد کوتاه کنید.
آویشن تازه باید در یخچال نگهداری شود و به آرامی در پلاستیک پیچیده شود. باید یک تا دو هفته طول بکشد
برای خشک کردن آویشن، شاخه ها را در یک منطقه تاریک، با تهویه مناسب و گرم آویزان کنید. همچنین می توانید فقط با قرار دادن برگ ها در سینی آن ها را خشک کنید.

پس از خشک شدن، آنها را در یک ظرف در بسته نگهداری کنید. درست قبل از استفاده خرد کنید. در شرایط خوب گیاهان، حداکثر طعم را برای دو سال حفظ می کنند.
انجماد روش دیگری برای نگهداری است.
عقل و خرد
سوزاندن آویشن می تواند به خلاص شدن از شر حشرات خانه شما کمک کند.

درباره فولکلور گیاهان دارویی بیشتر بدانید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.