نمونه هایی از زردآلو، سیب، زغال اخته و آلو خشک ارگانیک معمولی و تایید شده در فروشگاه های ورشو خریداری میوه خشک فله ای شد.
در مورد هر کالا، محصولات شش برند محبوب (سه یا چهار برند ارگانیک و دو یا سه برند معمولی بسته به محصول) انتخاب شدند.
برای هر یک از چهار محصول آزمایش شده، نام های تجاری با اعداد (1-6) کدگذاری شدند.
این کدهای اعداد در نتیجه در جداول نتایج استفاده شدند. هر نمونه از شش کیسه میوه (هر کدام 250 گرم) تشکیل شده بود.
نمونه های میوه خشک در یک غذاساز مکانیکی له شدند و به خمیر تبدیل شدند. سپس از خمیر برای آنالیز ماده خشک، کاروتنوئیدها و پلی فنل ها استفاده شد.
مقدار ماده خشک کل هر نمونه میوه خشک شکلاتی به روش وزن سنجی اندازه گیری شد.
ابتدا جرم یک ظرف شیشه ای خالی با استفاده از مقیاس آزمایشگاهی اندازه گیری شد. سپس یک گرم از تفاله میوه را در ظرف ریخته و دوباره جرم را اندازه گیری کردند.
پس از 36 ساعت خشک شدن در دمای 105 درجه سانتیگراد، نمونه ها تا دمای اتاق خنک شده و برای بار سوم توزین شدند.
سپس مقدار ماده خشک کل در نمونه های بررسی شده محاسبه شد. نتایج به صورت گرم 100 گرم در یک محصول بیان می شود.
محتوای کاروتنوئیدها در زردآلو خشک با استفاده از کروماتوگرافی میوه خشک تواضع با کارایی بالا (HPLC)، به دنبال روشی که توسط Nishiyama و همکارانش توضیح داده شد، اندازهگیری شد.
با اصلاحات. یک نمونه 100 میلی گرمی از خمیر میوه خشک توسط میکسر Vortex با 5 میلی لیتر استون خالص مخلوط شد.
سپس، نمونه ها در حمام اولتراسونیک (15 دقیقه، 0 درجه سانتی گراد) انکوبه شدند و سانتریفیوژ شدند (6000 دور در دقیقه، 10 دقیقه، 0 درجه سانتی گراد). مایع رویی به ویال های HPLC تیره منتقل شد.
یک ستون برای جداسازی ترکیبات استفاده شد میوه خشک مشهد تجزیه و تحلیل با طول موج 445-450 نانومتر انجام شد. زمان آنالیز 18 دقیقه بود. حجم تزریق 100 میکرولیتر بود.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.