فواید استفاده از مویز انگور سیاه
1. سرشار از آنتوسیانین
رنگدانه بنفش تیره انگور سیاه به محتوای بالای آنتوسیانین آن نسبت داده می شود. آنتوسیانین ها رنگدانه های گیاهی هستند که بسته به PH خود رنگ قرمز، بنفش
یا آبی ایجاد می کنند.
انگور سیاه حاوی انواع خوبی از آنتوسیانین های مختلف است، با برخی از مطالعات نشان می دهد که آنها حاوی 15 نوع منحصر به فرد هستند.
آنتوسیانین ها علاوه بر نقش آنها به عنوان یک رنگدانه گیاهی، دارای بسیاری از خواص تقویت کننده سلامت نیز هستند. تحقیقات نشان می دهد که آنتوسیانین ها
ممکن است در سلامت قلب نقش داشته باشند و مطالعات نشان داده اند که ممکن است چاقی و حتی دیابت را بهبود بخشند.
آنها همچنین به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند، که ترکیباتی هستند که رادیکال های آزاد مضر را خنثی می کنند تا از آسیب سلولی و همچنین بیماری های
مزمن جلوگیری کنند.
علاوه بر انگور سیاه، سایر غذاهای غنی از آنتوسیانین شامل انواع انگور ها، بادمجان، کلم قرمز و انگور است. گنجاندن مقدار مناسبی از این غذاها در رژیم غذایی شما
می تواند تاثیری پایدار بر سلامت شما داشته باشد.
2. مویز به کاهش رشد سرطان کمک می کند
یکی از چشمگیرترین فواید گیاه و مویز انگور سیاه اثر بالقوه آن بر سرطان است. به لطف محتوای بالای آنتوسیانین، برخی تحقیقات نشان داده اند که عصاره و مویزانگور
سیاه ممکن است به کند کردن رشد سرطان کمک کند.
در یک مطالعه لوله آزمایشی که توسط کالجهای پزشکی و داروسازی دانشگاههای شمال شرقی اوهایو انجام شد، عصاره انگور سیاه توانست به مهار رشد
سلولهای سرطانی کبد کمک کند.
مطالعه دیگری در ژاپن نشان داد که عصاره انگور سیاه مانع از گسترش سلول های سرطان سینه و آندومتر می شود.
تحقیقات دیگری که در مجله غذای دارویی منتشر شده است نشان داده است که عصاره انگور سیاه ممکن است در از بین بردن سلول های سرطانی معده و مری نیز
موثر باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.