بسیاری از مردم کلمه “چربی” را با چیزی منفی مرتبط می دانند، اما در واقع، اسیدهای چرب خاص برای رشد، توسعه و سلامت کلی ضروری هستند. بدن نمی تواند اسیدهای چرب خود را بسازد، به همین دلیل است که باید آنها را از منابع غذایی دریافت کنیم. [25]
دو اسید چرب بسیار مهم اسید لینولئیک و لینولنیک هستند. این اسیدهای چرب به کاهش التهاب در سراسر بدن کمک می کنند، که یک بیماری عمومی است که ممکن است افراد از آن رنج ببرند.
اسیدهای چرب همچنین به کاهش سطح کلسترول LDL کمک می کنند و باعث سلامت پوست و مو می شوند! در مجموع، این آجیل دارای یک پانچ قوی و سالم است. [26]
بسیاری از مردم ترجیح می دهند بادام سنگی خام خود را برشته کنند تا طعم بهتری داشته باشند و برخی از روغن های طبیعی آن آزاد شود.
ممکن است تولید انرژی را افزایش دهد
وجود منگنز، مس و ریبوفلاوین در بادام ممکن است به تولید انرژی و سرعت متابولیسم کمک کند.
یک مطالعه تحقیقاتی انجام شده در دانشگاه پردو نشان داد که مصرف بادام به همراه وعده غذایی ظهر به کاهش کاهش حافظه بعد از ناهار در شرکت کنندگان دارای اضافه وزن و چاق کمک می کند.
ممکن است از یبوست جلوگیری کند
به گفته NIH، بادام سرشار از فیبر است و مانند سایر غذاهای غنی از فیبر، از یبوست جلوگیری می کند. با این حال، نوشیدن مقدار قابل توجهی آب هنگام خوردن غذاهای با فیبر بالا برای تسریع روند هضم و بهره مندی از اثرات مفید آجیل نیز مهم است.
حتی نیازی به خوردن مقدار زیادی بادام ندارید. مقدار فیبر در 4 یا 5 به احتمال زیاد برای منظم نگه داشتن هضم و حرکات روده کافی است.
درست مانند هر غذای دیگری، این آجیل نیز جنبه منفی خود را دارد. آنها حاوی اگزالات هستند. اگزالات بیش از حد می تواند باعث کریستالیزاسیون شود که می تواند منجر به مشکلات مختلفی شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.