استفاده از سس مایونز کم چرب مهرام برای اسکراپ پا

ممکن است فکر کنید که سس مایونز چاشنی شیطان است، اما اگر آن را یک وسوسه گناه‌آمیز می‌دانید که نمی‌توانید در برابر آن مقاومت کنید، خوشحال خواهید شد

که بدانید انواع کم‌چرب آن وجود دارد.

با روغن سویا و/یا کانولا، تخم مرغ و سرکه به عنوان مواد اولیه در اکثر مارک های مایونز معمولی، در واقع چربی اشباع شده بالایی ندارد.

سس مایونز کم چرب مهرام معمولی فقط 1 تا 2 گرم در هر قاشق غذاخوری دارد – تقریباً همان مقداری که در یک قاشق غذاخوری روغن زیتون دریافت می کنید.

و با تنها 5 تا 10 میلی گرم کلسترول در هر وعده، بسیار کمتر از حد بالای توصیه شده 200 تا 300 میلی گرم کلسترول است.

اما به یاد داشته باشید که عشق خود را به سس مایونز خیلی غلیظ نکنید! هر قاشق غذاخوری 100 کالری دارد، بنابراین اگر به دور کمرتان دقت می‌کنید، فقط از یک

لایه نازک از چیز واقعی استفاده کنید، یا یکی از گزینه‌های «دوست داشته باشید» را امتحان کنید که در زیر در «دوست داشته باشید، آن را دوست داشته باشید،

متنفرم» را امتحان کنید.

به گفته برایتلند، از نظر مواد مغذی، روغن زیتون حاوی مقدار زیادی مواد مغذی از جمله ویتامین ها و مواد معدنی است.

با این حال، طعم روغن زیتون، و پخش شده از آن، قوی تر و مغذی تر از روغن آووکادو علفی است. انتخاب روغن برای استفاده در نهایت به سلیقه شما بستگی دارد.

ستایش مایونز فراتر از آمریکاست.

Kewpie تقریباً 100 سال است که محصول محبوب ژاپن بوده است. در دهه های اخیر، Kewpie در گوشه و کنار جهان گسترش یافته بود.

لس‌آنجلس تایمز گزارش می‌کند که این اسپری کاستارد مانند مورد توجه سرآشپزهای تحسین‌شده است و برای افزودن خطوط خامه‌ای به همه چیز از سوشی و

سالاد گرفته تا پیتزا و کاسه‌های پوک استفاده می‌شود.

حتی می تواند کاسه رامن شما را به یک بمب طعمی خامه ای و رویایی تبدیل کند.

هدف اولیه بنیانگذار سس کمک به ترویج یک سبک زندگی سالم در میان مردم ژاپن بود (از طریق Kewpie).

موسس Kewpie، Toichiro Nakashima، امیدوار بود که چاشنی او مردم ژاپنی را به خوردن سبزیجات بیشتر و بهبود فیزیک خود تشویق کند.

قبل از ایجاد Kewpie در سال 1925، ناکاشیما از ایالات متحده بازدید کرده بود و آمریکایی ها را دید که سس را در سالاد سبزیجات مخلوط کرده و ساندویچ های سالم را

پر می کنند.

ناکاشیما امیدوار بود که ایجاد یک سس خوشمزه در ژاپن نیز همین نتایج را به همراه داشته باشد.

آیا نمی دانید که آیا تفاوتی بین سس مایونز Kewpie و سس مایونز معمولی وجود دارد؟ ما هر دو را تست کرده ایم و می توانیم یک بله قاطع را اعلام کنیم.

مارک های سنتی سس مایونز، مانند هلمن و کرافت، از تخم مرغ کامل استفاده می کنند و آب را در مخلوط می گنجانند. کیوپی فقط حاوی زرده و بدون سفیده تخم مرغ است.

در هر 500 گرم سس مایونز 4 زرده می رود و اسیدهای آمینه سالم موجود در محصول را افزایش می دهد. این سس دارای طعمی غنی از تخم مرغ و بافتی متراکم، خامه ای و شبیه کاستارد است که در اسپردهای آمریکایی وجود ندارد. Kewpie برخلاف همتایان آمریکایی خود فاقد آب یا مواد نگهدارنده است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.