تخمه آفتابگردان قلمی حاوی اسیدهای چرب امگا 6 است که افراد برای داشتن پوستی سالم به آن نیاز دارند.
تحقیقات نشان می دهد که کمبود اسیدهای چرب ضروری به طور قابل توجهی بر عملکرد و ظاهر پوست تأثیر می گذارد. با در نظر گرفتن این موضوع، گنجاندن منابع اسیدهای چرب ضروری در رژیم غذایی ممکن است به پیشگیری از بیماری های پوستی مانند درماتیت و کاهش اثرات پیری بر روی پوست کمک کند.
تخمه آفتابگردان همچنین حاوی روی، یک ماده معدنی مورد اعتماد ضروری برای سلامت پوست، و مواد معدنی از جمله منیزیم، کلسیم و فسفر برای استخوانهای سالم است در حالی که تخمه آفتابگردان یک غذای سالم است، خطراتی وجود دارد که مردم باید در نظر بگیرند.
تحقیقات نشان میدهد که افراد میتوانند حساسیت شدیدی به تخمههای آفتابگردان داشته باشند زمانی که کشاورزان در حال برداشت محصول هستند، افراد ممکن است به گرده دانه آفتابگردان حساسیت داشته باشند یا به خوراک پرندگان حاوی دانه آفتابگردان حساس باشند.
برخی از افراد ممکن است به دلیل واکنش های آلرژیک احتمالی نیاز به خوردن تخمه آفتابگردان داشته باشند با این حال، کسانی که به دانه ها حساس هستند ممکن است بتوانند روغن آفتابگردان مصرف کنند.
گاهی اوقات، تخمههای آفتابگردان ممکن است حاوی باکتریهای مضری باشند که ممکن است زمانی که فرد آنها را رشد میدهد یا دانههای جوانه زده را از یک فروشگاه مواد غذایی میخرد، تکثیر میشوند.
خوردن تخمه آفتابگردان در حد اعتدال به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم می تواند فواید متعددی داشته باشد. با این حال، با 165 کالری در هر اونس، آنها یک غذای کالری بالاتر هستند.
اگر فردی قصد دارد وزن متوسطی را حفظ کند، ممکن است بخواهد بخش های تخمه آفتابگردان خود را محدود کرده و آن را به عنوان بخشی از کالری روزانه خود قرار دهد.
مردم می توانند تخمه آفتابگردان را به صورت خام بخورند یا آن را به صورت خشک در فر یا روی اجاق گاز بریان کنند.
مطالعات منبع معتبر نشان می دهد که جوانه زدن دانه های آفتابگردان باعث افزایش اسیدهای آمینه آزاد و پلی فنول ها می شود و در عین حال مواد ضد مغذی را کاهش می دهد که بر هضم دانه ها تأثیر می گذارد.
افراد می توانند بذرها را در یک ظرف شیشه ای بکارند یا از یک جوانه زن تخصصی بذر استفاده کنند منابع آنلاین زیادی در مورد روش صحیح جوانه زدن بذر وجود دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.