نقطه ضعف آن این است که قلع دارای نقطه ذوب پایینی در حدود 450 درجه فارنهایت (230 درجه سانتیگراد) است، که اگر ظرف روی شعله بدون مراقبت و خالی بماند، می تواند به سرعت به آن برسد.
به همین دلیل، مس روکش قلع هرگز نباید در حالت خالی از قبل گرم شود، و هرگز نباید از آن برای جوشاندن با حرارت زیاد استفاده کرد (چدن خود را برای آن صرفه جویی کنید).
قلع نیز تا حدودی نرم است و میتواند به مرور زمان از بین برود یا با ظروف مسی جدید و سایندههای ساینده آسیب ببیند (اعتراف میکنم که گاهی اوقات کمی بیاحتیاط بودهام و از یک کفگیر ماهی فلزی نازک روی آن استفاده کردهام).
با احتیاط، آستر قلع میتواند سالهای زیادی دوام بیاورد، اما در نهایت حتی محبوبترین تابههای مسی قلعدار نیز نیاز به قلعکاری مجدد دارند.
در حالی که این یک رویداد نادر است، هنگام خرید مس قلع اندود باید آن را در نظر بگیرید، زیرا هزینه اضافی در طول عمر تابه است.
با این حال، این روزها، رایج ترین آستر در تابه های مسی، فولاد ضد زنگ است. پوشش مس با فولاد ضد زنگ اختراع بسیار جدیدتری است.
زیرا اتصال این دو فلز بسیار دشوارتر است. مزیتی که فولاد ضد زنگ ارائه می دهد دوام است، درست مانند هر تابه استیل ضد زنگ دیگر نقطه ضعف آن این است که از نظر چسبندگی کاملاً مکنده است: غذا دوست دارد به فولاد ضد زنگ بچسبد.
همچنین بد این است که اگرچه غیر معمول است، اما اگر مشکلی با آستر ضد زنگ رخ دهد (مثلاً آستر از پوسته مس جدا می شود)، احتمالاً شانس ندارید. بر خلاف قلع کاری مجدد، هیچ راه آسانی برای تعمیر تشت مسی با روکش فولاد ضد زنگ شکسته وجود ندارد.
در مواقعی، مسی را خواهید دید که با نیکل اندود شده است، رویهای که در دهه 90 برای مدت کوتاهی رایج بود، اما از آن زمان مورد توجه قرار نگرفت.
عجیب تر، برخی از تابه های مسی با نقره پوشانده شده اند. به نظر می رسد نقره حتی رسانای گرما بهتری نسبت به مس است (نه اینکه رسانایی با این پوشش های فوق نازک اهمیت زیادی دارد)، و ظاهراً بسیار نچسب است، اگرچه با توجه به قیمت، من انتظار ندارم که هرگز بتوانم این را از نزدیک تایید کنید
در چند مورد منتخب، ظروف مسی اصلاً با چیزی پوشیده نمی شوند. به عنوان مثال، گلدان های مربا از مس خالی ساخته شده اند، زیرا قند کافی در مربا وجود دارد که از واکنش اسیدهای میوه با فلز جلوگیری می کند.
یک کاسه همزن مسی ساده نیز وجود دارد که صرفاً برای زدن سفیده تخم مرغ در نظر گرفته شده است: مس از چسبندگی بیش از حد اتم های گوگرد در سفیده ها جلوگیری می کند و به حفظ یکپارچگی قله های کف دار کمک می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.