به مجموعه مهارت های جدید خود خوش آمدید. در این راهنما، میخواهید بهترین راهها را برای انتخاب چاقو شکاری غلاف دار مراقبت از آنها و بریدن تقریباً هر چیزی (بدون بریدن خودتان) یاد بگیرید. اینها لزوماً مهارت های چاقویی نیستند که سرآشپزهای مشتاق در مدرسه آشپزی یاد می گیرند.
آنها مهارت هایی هستند که ما به عنوان آشپزهای خانگی، ساده ترین و سریع ترین مسیرها را برای رسیدن به غذایی که می خواهیم بپزیم در نظر می گیریم. این ویدیوها هم برای الهام گرفتن و هم برای آموزش در اینجا هستند: قبل از شروع یک مهارت کاملاً جدید، تمام مسیر را تماشا کنید.
دست برنده، که چاقو را می گیرد، چرخش ستاره دارد، اما دست دیگر یک بازیکن حمایت کننده مهم است. این دست کمک کننده، ماده در حال برش را نگه میدارد و تثبیت میکند تا ایمنی و کارایی را به حداکثر برساند.
برای دستگیره چاقویی که توسط اکثر سرآشپزها استفاده می شود، کف دست روی دسته خفه می شود، در حالی که انگشت شست و اشاره بالای تیغه را می گیرند. این با تعداد زیادی از آشپزهای خانگی که یک چاقو را نگه می دارند، با پیچاندن کل دست دور دسته متفاوت است.
چنگ زدن سرآشپز به دلایلی به این شکل تکامل یافته است: این کارآمدترین راه برای استفاده از وزن چاقو، تیزی تیغه آن و قدرت بازوهای شماست که آسان ترین برش را انجام می دهد.
موقعیت ایده آل برای دست کمک، پنجه خرس نامیده می شود، با نوک انگشتان خمیده در زیر و بند انگشتان روی ماده فشار می آورند تا از غلت خوردن یا سر خوردن آن جلوگیری شود. ممکن است عجیب باشد، اما امن ترین مکان برای قرار گرفتن نوک انگشتان شما در رابطه با تیغه برش است. روش دیگر، نوک انگشتان خود را به هم بچسبانید و پدها را روی مواد قرار دهید.
در دنیایی عالی، در حالی که دستی که چاقو را در دست دارد، برای بریدن به جلو و عقب حرکت می کند، دست کمک به صورت تدریجی حرکت می کند و برش های عالی ایجاد می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.