انگور هزاران سال است که یک محصول پربار در شرق مدیترانه بوده است.
انگورها از مرداد تا اوایل مهر برداشت می شوند و برای نگهداری و تولید تجاری باید خشک شوند.
کشمش سرشار از فیبر غذایی، شاخص گلیسمی پایین و مواد معدنی مانند مس و آهن است.
آنها به عنوان یک میان وعده روزانه برای کنترل وزن توصیه می شوند زیرا چربی کمی دارند و به کنترل قند خون، عملکرد گوارشی و تنظیم خون کمک می کنند.
کشمش به درمان کم خونی ناشی از کمبود آهن کمک می کند.
گاهی اوقات دی اکسید گوگرد به کشمش پس از عملیات پیش تصفیه و قبل از خشک شدن برای کاهش میزان قهوه ای شدن، حفظ طعم و جلوگیری از از دست رفتن
برخی ویتامین ها در طول خشک شدن به کشمش اعمال می شود.
کشمش در سراسر جهان تولید می شود و کشمش افتابی در بازار جهانی به فروش می رسد. آنها بسته به نوع انگور در اندازه های مختلف و رنگ های متنوع از آبی-
مشکی تا زرد کم رنگ هستند. سهم آنها در غذاهای فرهنگی جهانی بسیار زیاد است.
مواد مغذی
کشمش از خانواده میوه های خشک است و به دلیل فواید قابل توجهی که برای سلامتی انسان دارد برجسته است. ارزش غذایی بالای کشمش به دلیل قندهای
طبیعی و منگنز و منیزیم موجود در آن، انرژی زیادی به بدن می رساند و به تحرک سیستم عصبی عضلانی کمک می کند. به همین دلیل کشمش یک میان وعده ایده
آل قبل از تمرین برای ورزشکاران است.
کشمش مقدار زیادی روی، پتاسیم، فسفر، آهن و غلظت بالایی از آنتی اکسیدان ها را فراهم می کند. کشمش سرشار از فلاونوئیدها، آنتوسیانین ها و رسوراترول
است که نشان داده شده است به محافظت از قلب کمک می کند. علاوه بر این، ادبیات علمی بین المللی نشان می دهد که این مواد دارای خواص ضد سرطانی، ضد
میکروبی و ضد حساسیت هستند. بنابراین، افزایش مصرف با بهبود خواص آنتی اکسیدانی بدن همراه است که ممکن است به کاهش خطر بیماری های مزمن مرتبط
با استرس اکسیداتیو کمک کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.